Labels wint Best Customer Experience Award – Women & Men

Labels, Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

High-end winkel Labels – gevestigd aan de Sittardse Putstraat – heeft afgelopen weekend weer eens een mooie prijs gewonnen.

Labels is door Dutch Retail Experience Awards uitgeroepen tot de nummer 1 van de Best Customer Experience in de categorie Women & Men.

Labels onderscheidt zich door de combinatie van een indrukwekkende collectie bestaande uit exclusieve merken van zowel gevestigde als jonge designers, en het strakke interieur design dat een waar kunstwerk is, zo laat de jury weten.

Daarnaast is de winkel altijd tip top in orde en ontvangen klanten persoonlijke aandacht van de eigenaren zodat zij met een goed gevoel de winkel verlaten. Volgens de jury een de meest unieke winkels van Nederland en daarom is deze award welverdiend.

De Best Customer Experience in de categorie Women & Men is een van de Dutch Retail Experience Awards, de landelijke retailprijzen voor de winkels van nu! Een winkel die extra aandacht heeft voor bijvoorbeeld: bijzonder personeel, narrowcasting, het assortiment, de service, een origineel interieur, speciale evenementen en verrassende winkelruimtes maakt kans op een van de Dutch Retail Experience Awards.

Er is momenteel van alles gaande in de retailbranche. Offline – echte, ‘brick & mortar’ – winkels hebben het in deze tijd nog altijd moeilijk. De winkel van de toekomst gaat er anders uitzien. Alles draait om een nieuwe manier van winkelen en het creëren van een authentieke beleving. Met de verschillende categorieën binnen de Dutch Retail Experience wordt er onderscheid gemaakt tussen de succesvolle retailers met een vooruitstrevende winkelbeleid.

Reacties

article
137028
High-end winkel Labels – gevestigd aan de Sittardse Putstraat – heeft afgelopen weekend weer eens
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180710/labels-wint-best-customer-experience-award-women-men/
2018-07-10T08:01:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/09/02145808/labels.jpg
Best Customer Experience Award – Women & Men, Dutch Retail Experience Award, Labels Sittard
Nieuws, Zakennieuws