Cheque van Jan Linders voor speeltuin De Roetsj

Foto: De Roetsj

Speeltuin De Roetsj in het Limbrichterveld in Sittard is dit jaar het lokale goede doel van de Sittardse vestiging van supermarkt Jan Linders.

Speeltuin De Roetsj is zo ingericht dat ook kinderen met een beperking goed gebruik kunnen maken van de speeltoestellen. Kinderen met en zonder beperking kunnen er dan ook fijn samen spelen.

De speeltuin kan natuurlijk altijd wel wat extra financiële steun gebruiken, want de aanschaf en het onderhoud van veilige speeltoestellen is natuurlijk niet goedkoop.

Liny Coenen-Jennen mocht afgelopen zaterdag bij Jan Linders uit handen van supermarktmanager Eric Gubbels een eerste cheque ter waarde van 1490 euro in ontvangst nemen. Het is de opbrengst van verkoopacties, zoals de verkoop van wafels en nonnevotten en asperges. In de tweede helft van dit jaar volgen nog meer acties, waarmee De Roetsj wat extra inkomsten kan genereren.

Naast grote dank voor de steun van Jan Linders is er echter ook reden tot zorg, zo laat Liny weten. “Afgelopen week heb ik de speeltuin noodgedwongen een middag moeten sluiten omdat er die dag onvoldoende vrijwilligers aanwezig waren om toezicht te houden. We kunnen echt niet zónder vrijwilligers,” zegt ze. Om deze prachtige speeltuin dagelijks open te kunnen houden zijn dan ook handjes nodig!

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij De Roetsj? Klik dan op onderstaande link!

» vrijwilliger bij De Roetsj

Reacties

article
137142
Speeltuin De Roetsj in het Limbrichterveld in Sittard is dit jaar het lokale goede doel
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20180712/mooie-cheque-van-jan-linders-voor-speeltuin-de-roetsj/
2018-07-12T10:17:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/07/11213017/de-roetsj-jan-linders-cheque-1.jpg
Cheque, Jan Linders, speeltuin De Roetsj
Nieuws