20e editie Open Podium opgedragen aan Maarten van den Hoogen

Maarten van den Hoogen
Maarten van den Hoogen
Foto: AdLo2017

Zondag 23 september vindt om 19:00 uur in Schouwburg De Domijnen de twintigste editie van het Open Podium plaats.

Deze editie wordt opgedragen aan de in juli overleden Sittardse tekstdichter Maarten van den Hoogen. Maarten heeft afgelopen jaren meerdere keren opgetreden bij het Open Podium. In het voorjaar moest hij zijn toegezegde optredens afzeggen vanwege ziekte. Kort voor zijn overlijden heeft hij met steun van de Sittardse dichter Chris Lagerwaard nog een droom kunnen verwezenlijken en zijn eigen tekstbundel uitgebracht: Geen titel nodig. Chris Lagerwaard zal tijdens deze editie naast eigen teksten ook teksten uit de bundel van Maarten voordragen.

Programma Open Podium

Naast Chris Lagerwaard treden de Sittardse singer/songwriters Aukje Hermanns en Ferdie den Boer op. Er is dans van de Divine Dancestudio Sittard en de uit Breda afkomstige woordkunstenaar Krist den Dekker treedt op.

Open Podium

Schouwburg De Domijnen biedt (amateur)kunstenaars een podium om hun act in een professionele omgeving te presenteren, mét publiek. De act kan uit alle genres bestaan: cabaret, zang, dans, poëzie, goochelen, acrobatiek etc. Het Open Podium vindt zes keer per jaar plaats. Op 18 november is er voor het eerst een Special Edition. Dan beoordeelt een professionele jury de optredens en de artiesten krijgen een VIP-behandeling.

Open Podium
Schouwburg de Domijnen
Zondag 23 september 19:00 uur
Toegang gratis

Cookieinstellingen