Cateraar Van Melick vergroot slagkracht

Jorrit van Melick (l) en Marco Geurten
Foto: Van Melick

Een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling en groei van Van Melick Groep uit Kerkrade: Marco Geurten uit Sittard treedt vandaag toe als aandeelhouder en compagnon van Jorrit van Melick.

Van Melick heeft de laatste jaren een grote sprong gemaakt. Het bedrijf behoort al jaren tot de top van cateraars in de Euregio. Recent is in Kerkrade een nieuw bedrijfspand (2400m2) in gebruik genomen, met veel mogelijkheden om op het hoogste kwaliteitsniveau in catering en events verder te groeien.

De ondernemer Jorrit van Melick (37) is blij met Marco Geurten (52) als compagnon. “Het familiebedrijf groeit en het is fijn om samen te kunnen sparren. Samen zijn we sterker.”

Jorrit van Melick zal de dagelijkse leiding over het bedrijf houden, nu met ondersteuning van Marco Geurten. De twee mannen kennen elkaar al langer en doordat Marco Geurten het afgelopen jaar als adviseur het familiebedrijf nog beter heeft leren kennen, ontstond het plan tot samenwerking, dat steeds serieuzere vormen aannam.

Jorrit van Melick heeft een volgende stap duidelijk voor ogen. “Met de kennis en visie van Marco Geurten kunnen wij onze labels ‘Van Melick the catering company’, ‘MEES catering’ en ‘Van Melick Culinair’ versneld doorontwikkelen. Samen met onze toppers van medewerkers natuurlijk.”

“Fantastisch familiebedrijf”

Marco Geurten heeft er zin in om zijn jarenlange ervaring als eigenaar/directeur van DIS in Sittard nu in te zetten om Van Melick verder te laten te uitgroeien tot een speler waar niemand omheen kan als je een event of bedrijfsrestaurant op topniveau verzorgd wil hebben. “Het is een fantastisch familiebedrijf waar de klant nog echt op nummer 1 staat. In het nieuwe bedrijfspand in Kerkrade zijn ‘state of the art’ faciliteiten aanwezig om de ambities waar te maken”, zegt hij enthousiast.

Marco Geurten had in zijn studententijd al plannen om samen met een vriend een cateringbedrijf te starten. “Samen gaan we ons erop richten om de allerbeste cateraar in de Euregio te worden met nieuwe en bestaande eigen locaties, voor bijzondere events op maat en catering op hoog niveau.”

Personeel, leveranciers en klanten zijn vandaag ingelicht over deze stap voorwaarts voor Van Melick Groep: meer slagkracht en nog meer ambities voor absolute topkwaliteit in catering en events.

Bron: persbericht Van Melick

Reacties

article
143985
Een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling en groei van Van Melick Groep uit Kerkrade:
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20181003/cateraar-melick-vergroot-slagkracht/
2018-10-03T18:03:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/03113448/Foto-Marco-Geurten-en-Jorrit-van-Melick.jpg
Cateraar Van Melick, Jorrit van Melick, Marco Geurten, slagkracht
Nieuws, Zakennieuws