Informatiebijeenkomst: Zonnepanelen op andermans daken

Foto: CC0

De Energie Coöperatie Duurzaam Sittard belegt op woensdag 24 oktober aanstaande een informatiebijeenkomst in Sittard.

Daar krijgen belangstellenden een uitvoerige toelichting op de op stapel staande projecten van deze nieuwe coöperatie. Er wordt informatie gegeven over de wettelijke regelingen op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen – in dit geval op andermans dak, de financiering, de kosten en het te verwachten rendement.

Aanmelding bijeenkomst tot en met dinsdag 16 oktober

Inwoners van onze stad met de postcodes 6131 tot en met 6137 kunnen aan het eerste project deelnemen. De haalbaarheid van meer projecten, waardoor ook inwoners met andere postcodes kunnen deelnemen, wordt momenteel nog onderzocht.

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Rabobank Westelijke Mijnstreek, Bergerweg 49 in Sittard. Navigatiesysteem? Gebruik het adres: Mercator 3, Sittard. De aanvang is 19:30 uur.

Programma

  • 19:00 uur: Ontvangst met koffie en vlaai
  • 19:30 uur: Opening door de voorzitter, Jules Hendriks
  • 19:40 uur: Presentatie ‘Stroom van andermans dak’, door Gert Kempen
  • 20:15 uur: Visie op duurzame energie van de gemeente Sittard-Geleen, door wethouder Kim Schmitz
  • 20:30 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • 21:00 uur: Afsluiting door de voorzitter

Daarna bestaat de gelegenheid om de sprekers en de overige bestuursleden van Coöperatie Duurzaam Sittard persoonlijk te spreken en/of een deelnameformulier in te vullen of mee te nemen.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde van de Rabobank Westelijke Mijnstreek (voor navigatie: Mercator 3, Sittard). Zie de bijgevoegde routebeschrijving. Fietsen kunnen vóór de ingang van het gebouw aan de Bergerweg worden geparkeerd.

Aanmelden

In verband met de organisatie van de avond verzoeken wij u ons te melden met hoeveel personen u deelneemt (u mag maximaal 2 introducés meenemen). Aanmelden kan via [email protected] vóór 17 oktober i.v.m. de afspraken met de cateraar!

Cookieinstellingen