De Tuinman van Sittard-Geleen gaat On Tour door de gemeente

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Tuinman van Sittard-Geleen komt naar u toe en gaat met u in gesprek over de openbare ruimte en buurtinitiatieven ter verbetering daarvan.

Vandaag werd een begin gemaakt met de buurtbezoekjes. De Tuinman van Sittard-Geleen trekt van buurt tot buurt met een tot buurtkeet omgedoopte voormalige schaftkeet.

U kunt er terecht voor een praatje, een kop koffie of thee en u kunt er uw ideeën kwijt over de openbare ruimte in uw buurt.

Woensdagochtend stond de buurtkeet van De Tuinman van Sittard-Geleen op bedrijventerrein Krawinkel. ’s Middags werden diverse locaties in de wijk De Haese aangedaan. Zodadelijk – van 16:30 tot 18:00 uur – staat de buurtkeet bij het speeltuintje aan de Laan van Westfalen. Vanavond kunnen buurtbewoners van De Haese de buurtkeet nog tussen 18:30 en 20:00 uur bezoeken op de hoek Haspengouw-Dordogne.

Donderdag 31 januari komt de keet naar Munstergeleen. Hij staat dan van 08:00 tot 10:00 uur op het schoolplein van Basisschool Munstergeleen en van 10:30 tot 11:30 uur bij huisartsenpraktijk Hartje Dorp aan de Kerkstraat. ’s Middags staat hij van 16:30 tot 18:00 uur op de parkeerplaats van Plus Van Velzen aan de Peterstraat en ’s avonds van 18:30 tot 19:30 uur op het Fatimaplein.

Wilt u ook meedenken over uw eigen omgeving? Ga dan in gesprek met De Tuinman van Sittard-Geleen als de buurtkeet bij u in de buurt komt. Of meld een idee voor uw buurt online.

Ontmoet de Tuinman binnenkort in uw eigen buurt of dorp

De Tuinman van Sittard-Geleen bezoekt stapsgewijs alle delen van Sittard-Geleen. Als er ergens een tour is gepland dan krijgen de inwoners een kaart in de brievenbus en hangt De Tuinman in de buurt posters op waarop de locaties en tijden staan vermeld waarop de buurtkeet in uw buurt staat.

Tuinman

Cookieinstellingen