Geleen Calling biedt handigheidje via Crowdfunding

Foto: Siglo XX

Wie het gratis festival ‘Geleen Calling presents The Festival!’ middels crowdfunding steunt heeft daarmee ook dé mogelijkheid zich te verzekeren van toegang tot het slotconcert op zaterdag 13 april aanstaande.

Via de crowdfundingsite voor de kunst biedt de stichting Geleen Calling de mogelijkheid (lees: roept mensen op) om het festival financieel te steunen en daarmee het festival op zaterdag 13 april aanstaande mogelijk te maken.

Wie via de crowdfundingsite doneert ziet bij een van de mogelijkheden staan (donatie van €12) dat daarmee gegarandeerd toegang wordt verkregen tot het slotconcert van die dag. Het slotconcert met onder andere het Belgische Siglo XX vindt plaats vanaf 20:15 uur in de grote zaal van muziekcentrum de Reünie.

Het is voor het eerst dat Geleen Calling crowdfunding inzet om het festival mogelijk te maken/gratis te kunnen aanbieden.

Mede-organisator Ed Jansen: “Alle financiële steun is welkom en we hopen dan ook dat we het streefbedrag van €2500 gaan halen. We hebben de €2000 inmiddels bereikt. Dat biedt meteen ook de grootste garantie dat er in 2020 een tweede editie komt”.

Geleen Calling The Festival! vindt plaats op zaterdag 13 april aanstaande in Geleen.

» crowdfunding Geleen Calling
» www.geleencalling2019.nl

Geleen Calling - The Festival

Cookieinstellingen