Kars Grit winnaar Podiumvrees in categorie Singer-songwriter

Mama's Pride (archieffoto, 2016)
Foto: © Ivo Goessens - Double Eye - Geleen

Het bekende vrij toegankelijke popfestival Mama’s Pride, dat elk jaar met Moederdag wordt georganiseerd in het Burgemeester Damenpark in Geleen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.

De openingsact wordt ieder jaar verzorgd door de winnaar van de regionale bandcontest Podiumvrees. Dit jaar was de animo voor deze muzikale krachtmeting, waaraan wordt deelgenomen door aanstormend talent, bijzonder groot, want iedereen wil natuurlijk op de jubileumeditie van Mama’s Pride op het podium staan.

Vanwege het hoge aantal inschrijvingen kent Mama’s Pride dit jaar daarom twee finales voor de categorie Bands. In Poppodium Volt vond vandaag de eerste finalesessie plaats, waarin de bands Ape Attack, Assume The Worst, Bard, Daddy Unchained, Indigo en Two & a Half Pennies het tegen elkaar opnamen. Volgende week zaterdag 30 maart spelen in de grote zaal van De Reünie in Geleen nog vijf bands om die felbegeerde plek op Mama’s Pride: Buzzard’s Brew, La Morta, Point Break, TwentySeven en Under False Names. Van de in totaal elf deelnemende bands zal de jury er dan één als de winnaar aanwijzen.

Vandaag vond in Poppodium Volt ook de finale plaats in de categorie singer-songwriter. Arjanne, Ferdie den Boer, Robert Green & Evergreen Recordings zagen Kars Grit met de eer strijken.

We hebben een winnaar. Op de jubileumeditie van het 25e Mama’s Pride Festival 2019 speelt: Kars Grit! #winnaar #podiumvrees #categoriesingersongwriter #mmp19 #poppodiumvolt #mmp25jaar #karsgrit

Geplaatst door Podiumvrees op Zondag 24 maart 2019

Volgende week wordt naast de winnende band ook bekend wie de winnaar wordt in de categorie dj. Daarin nemen Guillaume Colson, DJ Lorenzo, TigerHeart en Straatvrees het tegen elkaar op.

De tweede finaleavond op zaterdag 30 maart in De Reünie in Geleen begint om 21:00 uur. Er is vrij entree, maar een vrije gave wordt op prijs gesteld en wordt beloond met een polsbandje voor het Mama’s Pride Festival op 11 en 12 mei aanstaande.

'

Reacties

article
158257
Het bekende vrij toegankelijke popfestival Mama’s Pride, dat elk jaar met Moederdag wordt georganiseerd in
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190325/kars-grit-winnaar-podiumvrees-in-categorie-singer-songwriter/
2019-03-25T07:01:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/02/25135441/mams-pride-2016-ivo-goessens.jpg
Kars Grit, Podiumvrees, singer-songwriter
Nieuws