Parkfestival Sittard zoekt nog vrijwilligers

Parkfestival Sittard (2017)
Parkfestival Sittard (2017)
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, wordt in het Sittardse stadspark de 24e editie van het Parkfestival gehouden.

Darvoor is de organisatie nog op zoek naar enthousiaste mensen die in blokken van 2 uur de handen uit de mouwen willen steken om zaken in goede banen te leiden. Denk aan het verkopen van koffie en snoep, het draaien van bardiensten, bonnenverkoop, het begeleiden van spelletjes, meehelpen met knutselen etc. Ook bij het opbouwen en afbreken van het festival is hulp hard nodig. Alle beetjes helpen en vele handen maken licht werk.

Aanmelden als vrijwilliger kan alleen via het parkfestival vrijwilligerssysteem. Daar kun je een account aanmaken, waarna je kunt inloggen om je beschikbaarheid voor de dagen rondom koningsdag door te geven. Later vind je er ook de planning terug.

» Parkfestival vrijwilligers aanmelden

Wie kan er een bijdrage leveren?

Iedereen tussen de 12 en 82 jaar die zijn of haar handen uit de mouwen wil steken om het festival weer tot een succes te maken is welkom. Dus wil je graag een bijdrage leveren aan het festival of een mooie vergoeding voor de clubkas van jouw club verdienen, doe dan mee en kies tijdens het aanmaken van je account voor jouw vereniging!

Tip: als het tijdstip van je inzet je niet zoveel uitmaakt, vul dan alle tijden in. Je kunt daarna ook aangeven hoeveel uur je maximaal wil helpen.

» meer informatie

Cookieinstellingen