Nieuw sport- en beweegproject op Sportzone Sittard-Geleen

Vanaf woensdag 10 april kunnen basisschoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8 meedoen aan een nieuw sport- en beweegproject op de Sportzone in Sittard-Geleen.

Tien weken lang kunnen kinderen kennismaken met sporten zoals triathlon, handbal, voetbal, wielrennen, hockey, atletiek en E-sports. Deze beweegactiviteiten worden aangeboden door lokale (top)sportaanbieders op de Sportzone Sittard-Geleen. Bekende en minder bekende sporters geven een unieke inkijk in het leven van een prof!

Sportzone in actie – doe mee met de profs!

Behalve sportief bezig zijn gaan kinderen ook met andere facetten van sport en bewegen aan de slag. Er wordt namelijk een voedingsonderdeel van zes momenten aangeboden waarbij kinderen leren hoe ze lekker, gezond en verantwoord kunnen eten. Daarnaast brengen de deelnemende kinderen een bezoek aan de unieke topsportfaciliteiten van Topsport Limburg, van klimaatkamers tot het krachthonk. Ook worden kinderen uitgedaagd tijdens een echte sporttest.

Deelnemen aan het project? Kinderen kunnen zich alleen aanmelden voor het volledige project van tien weken. Deelname aan het project kost 30 euro. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.ikinactie.nl.

» informatieflyer Ik-in-actie

Uitvoering in samenwerking met lokale beweegaanbieders Sportzone in Actie wordt georganiseerd door Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT. De uitvoering van het programma wordt aangeboden in samenwerking met Fortuna Sittard, OCI Lions, Limburg Cycling, Nederlandse Triathlonbond, Limburgse schaatsvrienden, AV Unitas, HC Scoop en Topsport Limburg.

Cookieinstellingen