Vanavond in The Voice Kids: Estelle Strouken

Foto: Still uit Youtube-video Blind Auditions The Voice Kids

Ze deed al eens mee aan het Open Podium in schouwburg De Domijnen in Sittard en is vanavond te zien in The Battle bij The Voice Kids: de dertienjarige Estelle Strouken.

Ze woont net over de grens, in Maasmechelen en ze is de dochter van moeder Esther Scheffer uit Geleen en vader Alain Strouken uit Sittard. Zingen is haar grootste hobby! Ze heeft wekelijks zangles, zingt bij het koor van de muziekacademie in Maasmechelen en loopt volgens haar moeder ook thuis de hele dag door alleen maar te zingen. En in de zomer gaat ze graag op musicalstage in Zutendaal.

Vorig jaar stuurde Estelle een met hulp van haar achternichtje Diluca gemaakt filmpje naar The Voice Kids. Ze was niet de enige, want zo’n 20.000 andere kinderen deden dat ook… Daarvan werden er 2000, waaronder Estelle, uitgenodigd om audities te komen doen.

En heel veel audities en ritjes naar Hilversum later werd Estelle samen met 77 andere kinderen geselecteerd voor de Blind Auditions. Estelle zong toen ‘This is me’.

“Daar stonden we als ouders – stijf van de zenuwen – naar Estelle te kijken… want stel nou eens dat niemand zijn stoel omdraait…? Gelukkig draaiden drie van de vier coaches hun stoel naar Estelle toe. Ze koos voor Team Ilse (de Lange) en mocht dus door naar de volgende ronde: The Battle,” aldus Estelles apetrotse moeder.

Vanavond om 20:30 uur wordt de aflevering van The Battle uitgezonden waarin Estelle aan de bak moet.

Cookieinstellingen