Spandoek Behoud GROEN Middengebied gestolen

Foto: Behoud GROEN Middengebied

Onverlaten hebben – waarschijnlijk in de nacht van vrijdag op zaterdag – in Grevenbicht een spandoek van Actiegroep Behoud GROEN Middengebied ontvreemd.

Op het spandoek wordt opgeroepen tot behoud van het groene middengebied tussen Obbicht en Grevenbicht. Er zijn plannen om op die plek een nieuwe school en sportcomplex te realiseren en dat plan kan niet ieders goedkeuring wegdragen.

De eigenaar van het spandoek heeft aangifte van diefstal gedaan en laat weten dat het beschikbare beeldmateriaal eveneens aan de politie wordt overhandigd.

Een kwajongensstreek of een gerichte actie? De Facebookpagina van Actiegroep Behoud GROEN Middengebied: “Het is intriest te moeten constateren hoe onsportief en blijkbaar zelfs crimineel mensen kunnen zijn. Niet alleen kortzichtig in denken, maar blijkbaar ook in handelen.”

Wie meer informatie over de diefstal heeft kan dat melden aan [email protected] of aan de politie (09008844 0f anoniem via 08007000). Het spandoek zelf kan ingeleverd worden op Kempenweg 70.

Reacties