Grevenbichtse coverband PitchLight doet eenmalige reünieshow voor Kika

Foto: PitchLight

Vier jaar na aankonding van hun ‘sabbactical zonder einddatum’ speelt coverband PitchLight nog een keertje live.

Met deze reünieshow vieren zij het winnen van de bandcompetitie The Clash of the Coverbands, alweer 10 jaar geleden. Op 11 mei 2019 spelen zij de allerbeste soul- en rockcovers en zetten een show neer als nooit tevoren. De opbrengsten zijn voor Stichting Kinderen Kankervrij – Kika.

Deze avondvullende show vindt plaats bij Café-Zaal Oos Hoes in Grevenbicht, sinds jaar en dag de thuisbasis van PitchLight. Tijdens deze avond wordt PitchLight ondersteund door Colossal Street Jam uit de USA die het publiek alvast opwarmt. DJ Kapoeto zorgt ervoor dat het publiek tussen deze optredens door niet stil hoeft te staan. Dat de opbrengsten naar Kika gaan, is een logische keuze volgens toetsenist Maurice Mans: “Onze band PitchLight heeft een enorme connectie met dit goede doel en we dragen heel graag een steentje bij. Voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten, gericht op bijvoorbeeld minder pijn tijdens behandelingen, is veel geld nodig. Alle kleine beetjes helpen!”

Tussen 2002 en 2015 speelde coverband PitchLight stad en land plat met de lekkerste soul- en rockcovers. Het winnen van bandcompetitie The Clash of the Coverbands in 2009 vormde een ware bekroning voor de band. Er volgden nog vele gedenkwaardige momenten. Enkele hoogtepunten zijn shows als support van o.a. Waylon, Mother’s Finest en Al McKay’s Earth Wind and Fire Experience. Alsook optredens in zalen als Paradiso Amsterdam en 013 Tilburg, een single in de Mega Top 50 en het uitbrengen van een album en een eigen videoclip.

Datum: zaterdag 11 mei 2019
Locatie: Café-Zaal Oos Hoes, Schoolstraat 2 in Grevenbicht
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:00 uur
Entrée: 7 euro
Voorverkoop: bij Café-Zaal Oos Hoes in Grevenbicht
» Voorverkoop online
Support: Colossal Street Jam (USA) en DJ Kapoeto

Cookieinstellingen