Voorjaarsconcert Sint Jan Sittard en Sint Jozef Buchten

Foto: Fanfare Sint Jan Leyenbroek

Fanfare Sint Jan Sittard organiseert op zaterdag 18 mei aanstaande een voorjaarsconcertavond in samenwerking met haar eigen slagwerkgroep en fanfare Sint Jozef Buchten.

De concertavond, die begint om 19:00 uur, is gratis toegankelijk en vindt plaats in de fanfarezaal aan Leyenbroekerweg 105 in Sittard.

De slagwerkgroep van fanfare Sint Jan staat onder leiding van Tim Aerdts. De beide fanfares staan onder leiding Ad Triepels. De slagwerkgroep van fanfare Sint Jan opent de avond, gevolgd door fanfare Sint Jan. Fanfare Sint Jozef uit Buchten sluit de avond af.

Voor zowel slagwerkgroep als fanfare Sint Jan is dit concert een mooie voorbereiding op het concertweekend dat een maand later plaats vindt. De hele vereniging reist in het weekend van 15 en 16 juni namelijk af naar Gelderland, op uitnodiging van Muziekvereniging Sint Jan Meddo.

In 2015 was de naamgenoot al eens te gast in Sittard, samen met Fanfare Sint Jan uit Sint Jansteen. De inmiddels bijna traditionele samenkomst van deze naamgenoten is begonnen in 2004, toen laatstgenoemde het eerste Sint Jannenweekend organiseerde in Zeeland. Zowel slagwerkgroep als fanfare zullen in Meddo optreden met het programma dat op zaterdag 18 mei tijdens het voorjaarsconcert voor het eerst ten gehore wordt gebracht. Ook fanfare Sint Jozef Buchten brengt die avond een gevarieerd programma ten gehore.

U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Datum: zaterdag 18 mei
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Leyenbroekerweg 105, Sittard
Toegang: gratis

Cookieinstellingen