The Dirty Daddies op 9 augustus naar Buchten

Foto: The Dirty Daddies

Op vrijdag 9 augustus komt de bekende top-coverband The Dirty Daddies naar Buchten. Met meer dan 500 shows in de benen is deze band een van de beste, zo niet dé beste, coverband van het land.

Met hun explosieve energie en ‘alles to the max’ instelling vormen deze zeven mannen de eerste en enige coverband ooit, die op eigen kracht de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam uitverkocht heeft. Ze waren te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de jaren dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. The Dirty Daddies zorgen overal voor een feest-explosie die z’n gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op, waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty.

Je kunt het meemaken op 9 augustus 2019 in Buchten. De kaartverkoop loopt en gaat hard. Wil je erbij zijn? Koop dan snel je ticket.

Of bij een van onderstaande voorverkoopadressen:

  • Bliê kinderkadowoonwinkel, Dorpstraat 69 in Buchten
  • VVV Zuid-Limburg, Rosmolenstraat 2 in Sittard
  • Music Machine, Paardestraat 11 in Sittard

Cookieinstellingen