Jubileum Hofzèngesj Euverhaove & Parochie-Wijkfeest in Overhoven

Hofzèngesj Euverhaove 30 jaar
Foto: © Ans Maessen

In 2019 bestaan de Hofzèngesj oet Euverhaove 30 jaar. Dit heugelijke feit wil de zanggroep niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Het jubileum wordt gevierd op zondag 16 juni.

Die dag begint om 10:30 uur met een heilige mis in de Heilig Hartkerk van Overhoven op de Geldersestraat 37 in Sittard. De viering wordt opgeluisterd door de Hofzèngesj in samenwerking met koren uit de omgeving. Verder zal er medewerking worden verleend door Fanfare St. Barbara uit Sanderbout, een muzikaal Combó, Niels Sievers, het kinderkoor The Voices of Kids en een accordeonist. De dienst is tevens een dankviering voor alle communicanten en vormelingen van het afgelopen jaar. Het belooft een mooie sfeervolle en vooral muzikale viering te worden.

Na de kerkdienst gaan de Hofzèngesj in feestelijke stoet met fanfare St. Barbara naar Oos Kaar op de Geldersestraat 41.

’s Middags vinden daar de wijkfeesten plaats. Het jubileum van de Hofzèngesj krijgt daarbij speciale aandacht met onder andere live-optredens van de Hofzèngesj, fanfare St. Barbara, kinderkoor The Vocies of Kids, Louisa, de Marottekapel en Thijs Olijve. Afgesloten wordt met Theeke zingen! Verder zal de muziek verzorgd worden door DJ Peter.

De stichting Wijkfeesten organiseert deze middag voor jong en oud diverse activiteiten: er is een vrijmarkt/rommelmarkt, er rijdt een huifkar, er staat een springkussen, er zijn tal van spelletjes en in Oos Kaar draait doorlopend een diapresentatie over de wijk en parochie. Verder vindt dan de tweede editie plaats van het Open Overhovens Darttoernooi (softtip dart). Inschrijven is gratis (deelname is mogelijk vanaf 14 jaar).

Bij goed weer vinden de activiteiten buiten plaats bij Oos Kaar, bij slecht weer wordt naar binnen verhuisd.

'

Reacties

article
164262
In 2019 bestaan de Hofzèngesj oet Euverhaove 30 jaar. Dit heugelijke feit wil de zanggroep
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20190611/jubileum-hofzengesj-euverhaove-parochie-wijkfeest-in-overhoven/
2019-06-11T16:09:15+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2019/06/11110954/hofze%CC%80ngesj-euverhaove-groepsfoto-Ans-Maessen.jpg
Jubileum Hofzèngesj Euverhaove, Parochie-Wijkfeest Overhoven
Nieuws