Informatieavond SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen

Foto: SamenLoop voor Hoop

In het Pinksterweekend van 30 en 31 mei 2020 vindt bij Laco Glanerbook, wielerbaan Geleen en het Burgemeester Damenpark de SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen plaats.

Gedurende 24 uur, van zaterdagmiddag tot zondagmiddag, wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours op de wielerbaan en in het Burgemeester Damenpark in Geleen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden allerlei activiteiten plaats.

Zo zullen er standhouders zijn en kun je indrukwekkende ceremonies en diverse optredens bijwonen. De deelnemers van de wandelestafette kunnen zich laten sponsoren voor hun deelname. Ze lopen in teams en lossen elkaar af, zodat er 24 uur lang altijd een of meer teamleden op het parcours aanwezig zijn. Het is dus geen race, maar een evenement waarbij saamhorigheid centraal staat.

Een eerste informatieavond voor mensen die het leuk vinden om mee te organiseren, vrijwilligers die tijdens de samenloop willen helpen, wandelaars en teams die willen meelopen zijn op woensdag 19 juni om 19:30 uur bij Laco Glanerbrook meer dan welkom. Dan wordt tevens de website voor het evenement officieel worden gelanceerd.

Meer informatie via [email protected] of via Facebook.

Cookieinstellingen