Multisport- & Beweegclinic voor mensen met een beperking

Foto: Stichting Bijzonder in Beweging

Op woensdag 10 juli vindt van 13:30 tot 15:00 uur op Sportlandgoed De Haamen in Beek een Multisport- & Beweegclinic plaats.

Tijdens deze clinic maak je op een laagdrempelige manier kennis met verschillende vormen van sport en bewegen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen. De deelname is geheel gratis!

De clinics vinden plaats in de sporthal van Sportlandgoed De Haamen. De sporthal wordt in tweeën gedeeld. In één gedeelte van de hal wordt de Multisport- en Beweegclinic gegeven voor mensen met een lichamelijke beperking. De clinic is bedoeld voor zowel lopers als mensen in een rolstoel. De clinic wordt aangeboden door een deskundige bewegingsagoog van Adelante.

In het andere gedeelte van de hal wordt de Multisport- en Beweegclinic gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze clinic wordt aangeboden door een bewegingsagoog van Bijzonder in Beweging.

Informatie en aanmeleden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met als onderwerp ‘Sportclinic’ naar [email protected] met naam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum en een indicatie van de lichamelijke of verstandelijke beperking van de deelnemer.

Digitaal aanmelden is ook mogelijk via www.dehaamen.nl. Mocht u met een groep willen deelnemen, dan is dit uiteraard geen probleem. U kunt dit in de e-mail aangeven.

Cookieinstellingen