Iedereen doet mee in Sittard-Geleen, Beek en Stein!

Foto: SGN

Sittard-Geleen, Beek en Stein willen voorop lopen bij inclusie en gaan samen aan de slag om het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap uit te voeren.

Daarom werd vandaag in Sittard het manifest ‘Iedereen doet mee!’ ondertekend. De ondertekening was onderdeel van de startbijeenkomst Lokale Inclusie Agenda.

“Sittard-Geleen streeft naar een samenleving waarin iedereen naar vermogen kan meedoen, met of zonder beperking”, vertelt wethouder Leon Geilen. “In de Westelijke Mijnstreek wordt al hard gewerkt aan een inclusieve samenleving. Door de ondertekening van het manifest laten we samen met Beek en Stein zien dat iedereen er bij hoort en dat niemand uitgesloten mag worden. De betrokkenheid en inbreng van de ervaringsdeskundigen is hier onmisbaar bij.”

Naast de wethouders Leon Geilen (Sittard-Geleen), Thijs van Es (Beek) en Hub Janssen (Stein) ondertekenden ook Herman Evers en Bert van den Berg namens Commissie Sittard-Geleen Inclusief, Anita Boekelman-Jansen namens Platform Beek voor Iedereen en Else de Bont namens Sociale Inclusie Panel Stein het manifest.

Cookieinstellingen