Meet & Greet met met meer dan honderd vacatures

Foto: beeldcitaat google

Op 26 september vindt bij Osseforth Opleidingen in Elsloo van 15:00 tot 19:00 uur een Meet & Greet plaats in samenwerking met het UWV, lokale bedrijven met vacatures en diverse grote uitzendbureaus.

Middels deze Meet & Greet wil men gezamenlijk inspelen op de groeiende kansen in de sector.

Belangstellenden kunnen er informatie inwinnen over meer dan 100 vacatures in de wereld van transport, logistiek, taxivervoer, heftruck besturen, personenvervoer, beveiliging en rijinstructie. Er zijn gastsprekers, informatiestands, er kunnen proeflessen worden gevolgd en er worden professionele foto’s gemaakt voor op het CV van de kandidaten. Door de samenwerking tussen de genoemde partners is een opleiding inclusief baangarantie mogelijk. Zo worden werkzoekenden uit de regio geholpen bij het vinden van een baan.

Ze kunnen op deze manier hun sollicitatieproces een positieve boost geven en profiteren van het persoonlijk contact dat ze kunnen leggen met de bedrijven die vacatures aanbieden. Ook krijgen ze een beeld van de verschillende bedrijfsculturen en kunnen ze al hun vragen stellen over opleiding, selectie, wat ze moeten regelen en hoe een werkweek eruit zal komen te zien.

De deelnemende partners zijn UWV, Randstad, Olympia, Alert, DoenUitzend, ProfCore, Limpens, Nedlin, Meulenberg, Noptra, HornTours en SlangenTours.

Deelname aan deze Meet & Greet is gratis, wel wordt u verzocht middels onderstaande link aan te melden:

De Meet & Greet is op donderdag 26 september van 15:00-19:00 uur bij Osseforth Opleidingen, Business Park Stein 165, 6181 MA Elsloo, telefoon 0464231200.

Cookieinstellingen