Zittesje Revuu Oppe Tied 2016 in Filmhuis De Domijnen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De vorige Zittesje revuu OppeTied is in 2016 helemaal vastgelegd op film en zie je op zondagmiddag 6 oktober om 14:30 uur integraal op groot formaat in de zaal van Filmhuis De Domijnen.

En kom je deze middag naar de film, dan bestaat ook de mogelijkheid om met korting tickets te kopen voor de nieuwe revuu Hoog Bezuik. Kaarten voor deze eenmalige vertoning zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Filmhuis, de uitbalie en op www.dedomijnen.nl/podium/film

Oppe Tied

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat de succesvolle Zittesje revuu Oppe tied op de planken van schouwburg De Domijnen stond. Duizenden mensen hebben gelachen, genoten en waren op momenten ontroerd. Deze vertoning in het Filmhuis is een mooie gelegenheid om het nog eens dunnetjes over te doen en mensen die hem gemist hebben krijgen nu nog een laatste kans. De vele medewerkers van de revuu kunnen hem nu eens van de andere kant bekijken.

Hoog Bezuik

Er wordt inmiddels al flink gewerkt aan de nieuwe revuu Hoog Bezuik en dat belooft ook weer een hilarische avond te worden met buitenaards bezoek.

Cookieinstellingen