Politie zoekt getuigen bedrijfsinbraak Groenstraat

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in de Groenstraat in Geleen en is op zoek naar mensen die ‘iets gezien of gehoord’ hebben.

Die informatie kan relevant zijn voor het lopende onderzoek. De poging tot inbraak is gepleegd op zondag 29 september 2019 tussen 02:30 uur en 03:00 uur in een kledingwinkel aan de Groenstraat in Geleen. Daarbij waren twee daders betrokken die via het Martin Luther Kingplein op de vlucht sloegen.

Signalement

Een van de daders is tussen de 20 en 30 jaar oud en heeft een baard, tenger postuur en een getint uiterlijk. Deze persoon droeg een grijze trui met capuchon en had een lang voorwerp bij zich. De tweede dader is tussen de 18 en 25 jaar oud. Deze droeg een donkere trainingsbroek en had een capuchon op met een muts eronder.

De politie vraagt omwonenden of zij:

  • Een persoon of personen hebben gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement;
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving hebben gezien;
  • Informatie of gegevens van andere getuigen hebben die dit delict hebben gezien/gehoord;
  • Over camerabeelden, foto’s en/of overige informatie beschikken die belangrijk kan zijn voor het onderzoek.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neem dan direct contact op met de politie via 09008844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 08007000 (gratis nummer). Meld daarbij dat het gaat om de zaak met BVH-nummer 2019153821.

Cookieinstellingen