Victor Luis van Es – Stille strijd

Victor Luis van Es staat op woensdag 13 november om 20:15 uur met zijn cabaretvoorstelling Stille Strijd op het podium van schouwburg De Domijnen.

Victor is een autodidact die in 2016 finalist was van het Cameretten Festival. De Volkskrant prees zijn optreden met de quote: “In al zijn eenvoud het mooist en meest gedurfde verhaal van de avond”. Nu staat hij met zijn eerste avondvullende programma Stille Strijd in de theaters.

Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor mooi vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte.

Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders.

De cabaretvoorstelling vindt plaats op woensdag 13 november in de kleine zaal van Schouwburg De Domijnen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de Uitbalie, 088-5995500 of via de website www.dedomijnen.nl/podium.

Cookieinstellingen