Slagwerkgroep /Slasj/ komende zondag op concours

Foto: Slagwerkgroep /Slasj/

Aanstaande zondag 24 november neemt slagwerkgroep /Slasj/ deel aan de concertwedstrijd van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen.

Om 16:00 staat de slagwerkgroep van harmonie Sint Joseph ui Sittard op het podium van Cultureel Centrum Don Bosco in Heel met het programma ‘Percussion connects /Slasj/’.

Drie woorden waar alles in zit waar /Slasj/ voor staat: liefde voor slagwerk, muziek maken die mensen raakt, de onderlinge band die dat smeedt, verenigd in hun mooie slagwerkgroep /Slasj/.

Er zijn drie prachtige werken ingestudeerd waarmee invulling aan dit thema wordt gegeven:
Exposure van Vincent Cox, Unitas Aureus van Etienne Houben (/Slasj/ samen met een blazersgroep uit het harmonieorkest) en Paek Zjwart van Henk Martens.

/Slasj/ heeft dit programma met veel plezier en met passie ingestudeerd en hoopt dit in hun optreden op het publiek te kunnen overbrengen. De slagwerkers hoopt dat er zondag veel supporters aanwezig zijn om /Slasj/ aan te moedigen.

Niet in de gelegenheid om zondag het concoursoptreden in Heel bij te wonen? Dan kunt u aanstaande vrijdag 22 november de openbare generale repetitie bijwonen. Die begint om 19:30 uur in het repetitielokaal van harmonie Sint Joseph aan het Kloosterplein 3 in Sittard. U bent van harte welkom.

Cookieinstellingen