Steun voor Toon Hermans Huis Roermond met filmavond

Foto: Hors Normes

Op maandag 25 november organiseren de Vrienden van het Toon Hermans Huis Roermond een speciale voorpremière van de Franse film ‘Hors Normes’ bij Foroxity Roermond.

Elke bezoeker van deze filmavond steunt het Toon Hermans Huis via een bijdrage van 10 euro per ticket.

Het Toon Hermans Huis Roermond is sinds 2015 een ontmoetingsplek voor mensen die direct of indirect met kanker te maken krijgen. Door laagdrempelige activiteiten en persoonlijke gesprekken biedt het inloophuis steun en een luisterend oor. De aangeboden zorg richt zich op het vergroten van de kwaliteit van leven en niet op het medisch aspect van de ziekte.

Deze eerste filmavond is een manier om het Huis te steunen bij het bieden van hulp én om meer mensen bekend te maken met hun onmisbare werk. De avond is inclusief een ontvangst met koffie en thee, een videoboodschap van zangeres Floor Jansen (Nightwish, Beste Zangers) en een nazit met hapjes.

In de dramatische komedie ‘Hors Normes’ leiden Bruno (Vincent Cassel) en Malik (Reda Kateb) jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme. Deze film van de makers van ‘Intouchables’ (2011) was onderdeel van de officiële selectie van het Cannes Film Festival.

De filmavond van het Toon Hermans Huis Roermond vindt plaats op maandag 25 november 2019 vanaf 19:30 uur bij Foroxity Filmarena aan het Kazerneplein 4 in Roermond.

Hors Normes

Reacties