Expositie door exM046 in Mariapark

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In december vinden in het Mariapark aan de Oude Markt in Sittard twee gratis te bezoeken exposities plaats.

De zogenaamde ex-medewerkers van het Magazijn046 hebben bij de opheffing van de stichting de afspraak gemaakt om één keer per jaar een expositie te organiseren binnen het oorspronkelijke doelgebied 046.

Tijdens deze expositie, die van 7 december aanstaande tot en met 5 januari 2020 wordt gehouden, wordt een grote variëteit aan kunst getoond door de tien deelnemende kunstenaars en door een aantal leerlingen van het DaCapo college.

U ziet er glassculpturen van Felix Wijns, mixed media van Marion Göbbels, glas-in-lood objecten van Sjra Borsboom, objecten van Theresie Tholen, grafiek van Cees Alfrink, keramiek van Marianne Lomme, fotografiek van Truus Houben, grafiek van Jacob Muys, sieraden van Ingrid Krijgsman en lino/mixed werk van Nic Heffels. Verder ziet u werken van een aantal leerlingen van het DaCapo College.

De bezoekers aan de expositie kunnen hun stem uitbrengen op de werken van de leerlingen van het DaCapo college, die daarmee de publieksprijs kunnen winnen.

De expositie is te bezoeken van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 op iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Op 25 december 2019 en 1 januari 2020 is de expositie gesloten, op Tweede Kerstdag 26 december is de expositie vanaf 14:00 uur geopend. Toegang is gratis.

Naast de expositie van de 10 genoemde kunstenaars en leerlingen van het DaCapo College kunt u in een deel van het Mariapark ook weer de kerststallententoonstelling. bezoeken.

exM046

Cookieinstellingen