Wensboom Rotaryclub Sittard en Kiwanis Sittard: kerstcadeautjes voor kinderen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Rotaryclub Sittard en Kiwanis Sittard staan traditiegetrouw tijdens de Wèntjerdruim weer bij de Wensboom voor Ich & Dich op de Markt in Sittard.

Op donderdag 12 december vanaf 16:00 uur en zaterdag 14 december vanaf 10:00 uur delen de leden van de clubs op de Markt in Sittard wenslijstjes van kinderen uit aan het winkelend publiek.

De clubs proberen zoveel mogelijk kerstcadeautjes te verzamelen. De cadeautjes (van circa 10 euro) zijn voor kinderen in de regio Sittard-Geleen, voor wie het niet vanzelfsprekend is om een kerstcadeautje te krijgen. Eén op de zeven kinderen in onze gemeente leeft onder de armoedegrens. Rotaryclub Sittard en Kiwanis Sittard proberen die kinderen te bereiken met deze actie. Zij krijgen een cadeautje van hun wenslijstje, dat speciaal voor hen gekocht wordt door de mensen die in Sittard gaan winkelen.

De afgelopen jaren hebben de bezoekers van Sittard met hulp van velen, zoals de leerlingen van het Da Capo College, de Wensboom massaal gesteund. Daarvoor zijn de leden van Rotaryclub Sittard en Kiwanis Sittard mede namens de kinderen zeer dankbaar. Ook dit jaar nodigen zij u weer uit om naar de Wensboom te komen en hopen zij op uw gulle deelname aan deze actie.

Tot ziens bij de Wensboom op 12 of 14 december!

Cookieinstellingen