Ronald Giphart en Jaap Robben: Alle soorten JA

Foto: Giphart en Robben

De schrijvers Ronald Giphart en Jaap Robben gaan samen op tournee met de voorstelling Alle soorten, JA.

Op dinsdag 10 maart zijn de heren tijdens de Boekenweek in Schouwburg De Domijnen te zien waar zij gaan doen waar ze het meest plezier in hebben. Voor hen is er niets fijner dan het publiek mee te nemen op een zowel ontroerende als hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. En voor wie mee wil op die tocht, is er eigenlijk maar één antwoord: ja!

Van oudsher zijn het schrijvers die soelaas bieden voor sluimerende somberte. Als vertegenwoordigers in troost hebben de afgelopen jaren veel auteurs door het land getrokken: Remco Campert, Jan Mulder, Bart Chabot, Martin Bril, Joost Zwagerman, Stella Bergsma, Marion Pauw, Susan Smit en vele anderen.

Ronald Giphart en Jaap Robben voegen zich nu bij hen, met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ‘ja’ gaan zeggen. We hoeven namelijk niet op alles verbeten ‘nee’ te roepen of tweeten. Zij beweren ja! Ja, tegen vermakelijke verhalen. Ja, tegen fijne feiten. Ja, tegen lievelingsgeluiden. Ja, tegen het zingen van een liedje. Ja, tegen alle nuances van ja. Jaha. Jaja. Jaah!

De cabaretvoorstelling vindt plaats tijdens de Boekenweek met het thema Rebellen en dwarsdenkers op dinsdag 10 maart in de kleine zaal van Schouwburg De Domijnen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de Uitbalie, 088-5995500 of via de website www.dedomijnen.nl/podium.

Cookieinstellingen