Koup drek drek, drek is ‘r weg! – Potgrondactie Philharmonie Sittard

Foto: Philharmonie Sittard

De weersvoorspellingen voor komende week zien er een stuk vrolijker uit dan het winderige en natte weer van de afgelopen week.

De lente is dan ook echt in aantocht en dat is ook te merken aan de natuur. Tijd dus om de tuin in te gaan en de planten en bloemen in perken en borders te voorzien van verse potgrond.

Sinds 2009 organiseert de Philharmonie Sittard jaarlijks een succesvolle potgrondactie. Dankzij de verkoop van deze tuinaarde kan de harmonie en het slagwerkensemble onder andere concerten, instrumenten, uniformen en nog veel meer bekostigen. Met de aanschaf van een zak potgrond, koopt men dus niet alleen een kwaliteitsproduct, maar bent hiermee ook een enorme steun voor deze muzikale vereniging. Een ‘gegronde’ reden om dus snel weer vers bemeste potgrond te bestellen voordat het nieuwe tuinseizoen aanbreekt.

Een zak van 40 liter kost slechts 4 euro. Dit is inclusief gratis bezorging tot in de achtertuin op zaterdag 14 maart aanstaande. Oftewel ‘Koup drek drek, drek is ‘r weg!’.
Steun de Philharmonie Sittard met deze ludieke potgrondactie en plaats uw bestelling voor één of meerdere zakken potgrond via de website www.philharmonie.nl Voor vragen over de potgrond of als het bestellen niet helemaal lukt via internet kan er ook gemaild worden naar [email protected].

‘Ein tuut vol mit gouw aerd, is sjus wie de Phil de muite waerd!’

Potgrond actie

Cookieinstellingen