Groot Limbrichtse Reünie bij bondsschuttersfeest Schutterij Sint Salvius

Foto: still uit video Bloemencorso Limbricht 1993 - archief Giel Deswijzen

Schutterij Sint Salvius organiseert dit jaar – als het allemaal door kan gaan – in het weekend van zondag 17 mei het bondsschuttersfeest.

In het randprogramma in de aanloop naar het schuttersfeest wordt een Groot Limbrichtse Reünie gehouden in de feesttent op het sportcomplex dat achter Landgoed Kasteel Limbricht ligt.

Veel Limbrichtse verenigingen en organisaties nemen daaraan deel, maar ook leden van niet meer actieve verenigingen en organisaties hebben hun medewerking toegezegd.

Denk aan wandelvereniging Vrij & Blij en de voormalige Handbalvereniging Limbricht. Zij zijn al bezig om hun oud-leden voor deze reünie te porren. En ook degenen die ooit betrokken zijn geweest bij Bloemencorso Limburg worden van harte uitgenodigd voor deze bijzondere reünie. Heb jij interesse om als voormalig medewerker, wagenbouwer, ontwerper, bloemenkoningin, bestuurslid, bloemsteker van of deelnemer aan Bloemencorso Limburg deel te nemen aan deze reünie?

Meld je dan aan via facebook (evenement Bloemencorso Limburg) of stuur een e-mail aan [email protected] onder vermelding van
‘bloemencorso’.

Cookieinstellingen