Werk aan het spoor in Zuid-Limburg: minder Arrivatreinen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

ProRail verricht de komende weken diverse onderhoudswerkzaamheden aan het spoor in Limburg en daar hebben verschillende Arrivalijnen hinder van.

Hieronder een overzicht van de geplande werkzaamheden die van invloed zijn op de dienstregeling van de Limburgse Arriva-trajecten.

RE18: Aachen Hbf. – Heerlen

Tussen Aachen Hbf. en Heerlen rijden van dinsdag 11 augustus 2020 tot en met zaterdag 15 augustus 2020 geen treinen wegens werk aan het spoor. Reizigers kunnen gebruikmaken van stopbussen.

RS12: Sittard – Maastricht Randwyck

Tussen Sittard en Maastricht Randwyck rijden van woensdag 12 augustus 2020 tot en met zondag 16 augustus 2020 geen treinen wegens werk aan het spoor. Reizigers kunnen gebruikmaken van stopbussen.

RE18 Valkenburg – Maastricht

Tussen Valkenburg en Maastricht rijden van woensdag 12 augustus 2020 tot en met donderdag 13 augustus 2020 geen treinen wegens werk aan het spoor. Reizigers kunnen gebruikmaken van stopbussen.

Van/naar/via Heerlen

Van/naar/via Heerlen rijden van zaterdag 19 september 2020 tot en met zondag 20 september 2020 geen treinen wegens werk aan het spoor. Er rijden geen treinen tussen:

  • RS15 Kerkrade Centrum – Heerlen
  • RE18 Valkenburg – Heerlen
  • RE18 Heerlen – Aachen Hbf.
  • RS18 Heerlen Woonboulevard – Heerlen

Reizigers kunnen gebruikmaken van snel- en stopbussen.

Let op: bij al deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen. Plan je reis voor vertrek!

Cookieinstellingen