Collectieve isolatieactie Buurkrachtteam Munstergeleen

Buurkrachtteam Munstergeleen organiseert op maandag 28 september een bijeenkomst over woningisolatie.

Buurkrachtteam Munstergeleen bestaat uit Leron Webers, Bram Kleijnen, Jo Klinkenberg en Kees van Beek. Tijdens deze bijeenkomst horen geïnteresseerden alles over het collectieve isolatieaanbod dat het team heeft geregeld en waar alle inwoners van de het dorp Munstergeleen van kunnen profiteren. Ook is de door het buurtteam geselecteerde leverancier Bameco aanwezig voor nadere toelichting. De onafhankelijke stichting Buurkracht ondersteunt het buurtteam.

Doe mee en profiteer van de collectiviteitskorting

“We hopen dat onze collectieve isolatieactie veel mensen over de streep trekt en doet besluiten hun woning te isoleren. Het is daarbij aantrekkelijk dat wij al het benodigde voorwerk al hebben gedaan, zoals het opvragen en vergelijken van offertes. Bovendien profiteer je van een collectieve korting en is subsidie beschikbaar bij twee of meer maatregelen,” aldus Kees van Beek.

Informatiebijeenkomst collectieve Isolatieactie van Buurkrachtteam Munstergeleen
Maandag 28 september om 19:30 uur
Gemeenschapshuis ’t Trefpunt, Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen

Belangrijk: om voldoende afstand te kunnen garanderen in de zaal, is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan door een mail te sturen aan [email protected]. Per huishouden is 1 persoon welkom, omdat er maximaal 50 stoeltjes in de zaal passen.

De activiteiten van Buurkrachtteam Munstergeleen volgen?

Download de Buurkracht-app en klik op de isolatieactie van het buurtteam, klik op ‘doe mee’ en blijf zo op de hoogte van onder meer de bijeenkomst eind september. De app is gratis te downloaden in de App/Play-store, zoek op buurkracht.

Over Buurkracht

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website buurkracht.nl. Meer dan 400 buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet. Steeds vaker betrekken ook gemeenten en overheden Buurkracht bij burgerparticipatietrajecten. Speciaal voor deze partijen heeft Buurkracht diverse aanpakken, meer informatie hierover is te vinden op stichtingbuurkracht.nl.

Cookieinstellingen