Retailpark Sittard Geleen geopend

Foto: SGN

Gardenz in Geleen, twintig jaar geleden begonnen als tuinboulevard, is herdoopt in Retailpark Sittard Geleen.

In de loop der jaren transformeerde de tuinboulevard langzaam in een winkelgebied met een veel breder aanbod en kon de klant er ook terecht bij doe-het-zelf zaken, woninginrichting, een beddenzaak, een grote sportwinkel een winkel voor dierenbenodigdheden. De naam Gardenz dekte de lading niet meer.

En daarom werd tegelijkertijd met een grootschalige revitalisering besloten tot rebranding. Retailpark Sittard Geleen – zonder streepje – ligt er weer eigentijds bij en is klaar voor een duurzame toekomst. Ook EP Tummers en Parket Paleis vestigen zich binnenkort op Retailpark Sittard-Geleen. Het Retailpark Sittard Geleen trekt mede door zijn ligging dicht bij de A2 consumenten uit de hele regio. Daarbij zijn de winkels er 7 dagen per week geopend en parkeer je er voor de deur.

Door de uitbreiding en optimalisering van het parkeren en de nieuwe gevelbeelden presenteren de winkels op Retail Park Sittard Geleen zich beter en meer in onderlinge samenhang. Het brede assortiment is aantrekkelijk voor de consument uit Sittard, Geleen en de (grens)regio. De nieuwe naam wordt de komende tijd ondersteund door een actieve marketingcampagne.

Retailpark Sittard Geleen ligt nabij de A2 en beschikt over meer dan 50.000 m2 retail met bekende ketens zoals Hornbach, Gamma, Intratuin en Intersport.

Cookieinstellingen