Sinterklaasactiviteit voor speurneuzen: sla je slag in Geleen!

Foto: CM Geleen

Vandaag is het koopzondag in Geleen. Zo vlak voor Sinterklaas betekent dat actie voor de jongste jeugd, want de Sint zoekt speurneuzen!

Het Centrum Management van Geleen heeft in samenwerking met de ondernemers in het centrum en met Sinterklaas een letterspeurtochten kleurwedstrijd georganiseerd.

Alle kinderen die daar vanmiddag tussen 12:00 en 17:00 uur aan meedoen krijgen leuke attenties. In de hal bij Jan Linders aan de nieuwe Markt staat een warme chocomel klaar, bij Top1Toys een cadeautje, bij Rousseau Chocolade Geleen twee heerlijke chocolaatjes, bij Donners Kindermode een mandarijntje en ter hoogte van Heunen Juweliers & Opticiens een taai-taai pop!

Heb jij geraden waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt? Lever de kaart, voorzien van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoon (van je ouders) tussen 12:00 en 17:00 uur in bij het kantoor van Centrummanagement Geleen (Raadhuisstraat 17) en wie weet behoor jij wel tot een van de gelukkige winnaars. Voor elk kind is er sowieso een kleine attentie!

CM Geleen

Cookieinstellingen