Boeken- en kledingbeurs bij Vincentiusvereniging

Foto: CC0 Public Domain

De winkel van de Vincentiusvereniging aan de Potterstraat 2A in Geleen is zaterdag 10 april weer open. Een bezoek aan de winkel is evenwel alleen mogelijk na aanmelding vooraf.

De afgelopen weken kon een deel van de vaste klanten al op donderdagochtend in de winkel terecht. Elk heel uur mogen er 10 klanten tegelijk in de winkel zijn. Die hebben dan 45 minuten de tijd om te winkelen, de laatste 15 minuten kan men dan afrekenen.

Vooraf inschrijven doe u door een e-mail te sturen aan <a href=”mailto:[email protected]”><strong>[email protected]</strong></a>. U krijgt dan een bericht terug met de tijd waarop u wordt verwacht in de winkel. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

U kunt zich steeds vanaf donderdag 18:00 uur aanmelden op bovengenoemd e-mailadres om te komen winkelen op de volgende donderdag. Wie zich niet vooraf heeft aangemeld en dus niet op de bezoekerslijst staat wordt niet binnengelaten.

De rekken met boeken, dvd’s/cd’s/lp’s/ worden wekelijks aangevuld en er staan weer veel mooie en nieuwe aanwinsten in. Ook gaat de <strong>Wintersale</strong> nog even door. Omdat de winkel nog een grote voorraad winterkleding heeft wordt vanaf donderdag 8 april de winterkleding die dan nog in de winkel hangt voor € 1,- per stuk verkocht. Dat geldt ook voor zaterdag 10 april.

Wie komt winkelen komt alleen en is verplicht een mondkapje te dragen. U respecteert altijd anderhalve meter afstand ten opzichte van een anderen u blijft thuis als u klachten heeft die op een coronabesmetting kunnen wijzen. Verder bent u verplicht om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven.

Reacties