Gezocht: werkplek voor realisatie Pinkpopmonument

Foto: M. van Dijke

L’Ortye Zand en Grind uit Stein heeft aangegeven de steen te sponsoren die kunstenaar Armand Matthijs nodig heeft om het Pinkpopmonument – de Pinkpop Rock – te maken.

Het monument komt in de buurt van het oude kassahuisje in het Burgemeester Damenpark te Geleen te staan. Initiatiefnemer van het monument Michel van Dijke: “We zijn hartstikke blij dat L’Ortye de ‘Pinkpop Rock’ wil sponsoren, we zijn nu dringend op zoek naar een plek waar Armand aan het monument kan werken. Het liefst natuurlijk een loods of een plek die overdekt en toegankelijk is voor een vrachtwagen. Als het monument klaar is wordt het naar het Burgemeester Damenpark getransporteerd”.

Het monument is ter herinnering aan Pinkpop, dat in de beginjaren werd gehouden in het Burgemeester Damenpark. Een eerder initiatief om tot een monument te komen strandde eerst door financiën en daarna door corona. “Armand en ik blijven vastbesloten dat er een herinnering moet komen aan Pinkpop in Geleen, we geven niet zomaar op,” aldus van Dijke. Weet u een geschikte werkplek, of kunt u die aanbieden? Laat dat dan even weten door een e-mail te sturen aan [email protected].

Cookieinstellingen