Aanstormend Dj talent State of Deva slaat nieuwe weg in met zijn eerste release.

Foto: Nomi Smeets

Tijdens de lockdown heeft de uit Geleen afkomstige Thijs Hartensveld (alias State of Deva) bepaald niet stilgezeten.

In de periode waarin de gehele dance-industrie gedwongen stil heeft moeten staan, heeft hij de tijd genomen om zijn eigen sound te ontwikkelen en de kwaliteit van zijn producties aanzienlijk te verbeteren. Nu het moment daar is dat we eindelijk mogen hopen op een mooie feestelijke zomer, vindt  Thijs het tijd om zijn creaties te delen met het grote publiek. Zijn eerste track Bring Me Up is afgelopen 6 mei uitgekomen. Een track die doet verlangen naar een feestelijke zomer.

State of Deva

Sinds afgelopen jaar studeert Thijs Hartensveld aan de Herman Brood Academie (HBA) in Utrecht. Dé ultieme plek voor producers om zich te kunnen ontwikkelen tot artiest. De HBA heeft al veel grote hardstyle artiesten weten te leveren, waaronder D-sturb, Devin Wild en Sub Zero Project. Nu is het de beurt aan State of Deva.

Al geruime tijd is Thijs bezig met het produceren van Hardstyle. Zo heeft hij al enkele platen uitgebracht onder een andere naam. Maar nu de kwaliteit van zijn producties aanzienlijk verbeterd is, is het tijd om een nieuwe start te maken. Met zijn nieuwe act State of Deva creëert hij een unieke combinatie van Euphoric en Raw Hardstyle. Een combinatie van zomerse melodieën en vocalen, maar zeker ook harde kicks.

Bring Me Up

Zijn eerste track Bring Me Up staat symbool voor deze afwisselende sound. Een track die de perfecte basis heeft gelegd voor de rest van zijn carrière. Met deze zomerse klanken hoopt hij het echte festivalgevoel bij jou thuis je woonkamer in te brengen. Vooral nu we dat zo enorm hebben gemist het afgelopen jaar. Op het vervolg van Bring Me Up hoeven we gelukkig niet lang te wachten, want zijn tweede track verschijnt op 20 mei 2021.

Cookieinstellingen