René van Kooten zoekt De Stem van Limburg

11 jun 2021, 20:10 Nieuws
Na de speciale kersteditie van 2020 met Renée van Wegberg is dit jaar de Mega Sing Along weer terug op de Markt in Sittard op zondag 12 september in samenwerking met L1TV.

Workshop bij De Domijnen op zaterdag 10 juli

Samen met musicalster René van Kooten (o.a. Les Misérables en Evita), Rob Mennen en Philharmonie Sittard onder leiding van Bart Partouns én De Stem van Limburg kan iedereen op de Markt én thuis via L1 TV meezingen met een keur van heerlijke liedjes.

Workshop ‘De Stem van Limburg 2021’ bij De Domijnen op zaterdag 10 juli

Om de stem te kunnen kiezen organiseert De Domijnen zaterdag 10 juli een workshop, van 10.00 - 14.00 uur, onder leiding van René van Kooten. In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om te kunnen werken aan twee (zelf gekozen) liedjes, onder begeleiding van pianist Rob Mennen.
Na afloop maken René en Rob bekend wie er mee gaat naar het podium op zondag 12 september en meedingt naar ‘De Stem van Limburg 2021’.

Aanmelden Workshop

Om deel te kunnen nemen aan de workshop én kans te maken op de titel ‘De Stem van Limburg 2021’, stuur je voor 28 juni een filmpje en aanvullende info via wetransfer naar [email protected] .
Alle info over eisen filmpje en belangrijke datums zijn te vinden op www.dedomijnen.nl/destemvanlimburg . Uit de ingezonden filmpjes worden maximaal 15 personen uitgenodigd voor de workshop op zaterdag 10 juli van 10:00-14:00 uur. Deelname is gratis.
Heb je vorig jaar ook je kans gewaagd? Probeer het dit jaar gerust opnieuw!
Mocht je het lastig vinden om zelf een filmpje op te nemen, vraag dan even hulp aan partner, vriend of (klein)kind. Want het zou jammer zijn als jouw stem daarom niet meedingt.
Met je filmpje ding je mee naar een plek tijdens de Mega Sing Along op de markt op 12 september, maak je kans op de titel van ‘De Stem van Limburg én kom je op L1 TV.
Over René van Kooten
René van Kooten is een Nederlandse musicalacteur en zanger. Sinds 1998 heeft hij in veel grote musicalproducties gespeeld, zoals Les Misérables, Grease en Evita. Toen René begon met werken was hij actief in een heel ander beroepsveld. Hij had geschiedenis en internationale betrekkingen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en na zijn studie ging hij als leraar geschiedenis aan de slag op zijn oude middelbare school. Wat later besloot hij een workshop musicalzingen te volgen van Jacqueline Braun en Joke de Kruijf. Dit was de start van zijn musicalcarrière.
  • Workshop René van Kooten
    Zaterdag 10 juli
    10:00-14:00 uur
    Schouwburg De Domijnen
    Deelname gratis
  • Mega Sing Along met René van Kooten, Rob Mennen en Philharmonie Sittard onder leiding van Bart Partouns én De Stem van Limburg
    Zaterdag 12 september
    Markt Sittard
    20:30-22:00 uur
    Tijdstip uitzending L1 is nog niet bekend.