Boodschappen thuisbezorgd door Graag Gebracht Geleen

<em>Boodschappenafgiftepunt bij Wilhelminafontein</em>
Boodschappenafgiftepunt bij Wilhelminafontein
Foto: SGN

Sinds gisteren kunnen inwoners van Geleen die op zaterdag in het centrum van Geleen inkopen doen hun boodschappen thuis laten bezorgen.

Daarvoor zorgt de bezorgdienst Geleen Graag Gebracht. Tot op heden gold dat enkel voor inkopen die bij een vijftiental aangesloten winkeliers werden gedaan. Maar voortaan geldt – enkel op de zaterdagen – voor alle inkopen die bezoekers van het Geleense centrum doe, dus ook bijvoorbeeld op de weekmarkt gedane boodschappen kun je – als inwoner van Geleen – bij je thuis laten bezorgen.

De boodschappen kunnen op een centraal punt – bij de Wilhelminafontein op de Markt – worden afgegeven. Daar worden ze voorzien van een naam en adressticker en een bezorgtijd (een tijdsslot van 2 uur) later op de dag. Boodschappen worden zo nodig gekoeld bewaard. Bezorgen kost slechts 2,95 euro.

“Deze service heeft als voordeel voor de bezoeker van het Geleense centrum dat hij zijn verblijf in het centrum comfortabel kan verlengen. Ontspannen een terrasje pikken zonder dat je de gedane inkopen moet meezeulen en in de gaten moet houden is toch wel zo prettig,” aldus centrummanager Davey Nieuwendijk.

Zaterdag werden leaflets met informatie over de nieuwe dienst uitgedeeld aan het winkelend publiek. In eerste instantie wordt de dienst, bij wijze van proef, voor een periode van 8 weken ingezet. Hierna volgt een evaluatie in overleg met alle stakeholders.

Cookieinstellingen