Van 24 t/m 26 september geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum

Foto: Arriva

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van vrijdagavond 24 september tot en met zondag 26 september geen treinen tussen Heerlen en Kerkrade Centrum (RS15).

Op zaterdag 25 en zondag 26 september rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof (RE18).

De werkzaamheden, waardoor de RS15 niet rijdt tussen Heerlen-Kerkrade centrum (RS15), starten in de nacht van vrijdag- op zaterdagavond 24 september vanaf 00:13 uur en duren tot en met zondag 26 september.
Op zaterdag 25 en zondag 26 september rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof (RE18). Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.
Op zaterdag 25 september vertrekt er geen bus vanaf station Eygelshoven (RS15). Reizigers nemen dan de bus die vertrekt vanaf station Eygelshoven Markt of de reguliere lijnbus 6.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.  Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In het ov, óók in het trein vervangend vervoer, geldt de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reacties

Cookieinstellingen