Natuur- en landschapsvisie Schwienswei en voormalige ESCS-locatie

Een deel van het ESCS-terrein
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op woensdag 3 november wordt in Zalencentrum De Oase in Sittard de natuur- en landschapsvisie voor het gebied ten noorden van de Sportcentrumlaan gepresenteerd.

De visie voor het gebied, waar de voormalige sport- en zwemlocatie ligt en het gebied De Schwienswei, is opgesteld door Bureau Verbeek in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen.

Zalencentrum De Oase ligt aan de Bachstraat 51 in Sittard. De bijeenkomst van 3 november begint om 19:00 uur. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via: [email protected] of telefonisch via nummer 14046. Geef hierbij uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u de bijeenkomst wilt bezoeken. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 12:00 uur. Houd er rekening mee dat voor toegang tot de zaal een coronatoegangsbewijs nodig is. Houd er rekening mee dat voor toegang tot de zaal een coronatoegangsbewijs nodig is.

De presentatie is vanaf 4 november einde dag online te zien via deze link.

Vooruitlopend en ter voorbereiding op deze presentatie belegt actiegroep Wij Schwienswei op 30 oktober om 10:00 uur in De Kantine aan de Jan Steenstraat 1A een bijeenkomst voor omwonenden en Vrienden van de Schwienswei die zich zorgen maken over de geplande komst van vakantiehuisjes in de nabijheid van de Schwienswei. Aanmelden voor deze bijeenkomst via Facebook.

Reacties