Komende zaterdag en zondag geen treinen tussen Sittard en Heerlen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 11 december en op zondag 12 december geen treinen tussen Sittard en Heerlen (RS15en NS Intercity).

Arriva en NS zetten treinvervangend busvervoer in.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva.  De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl).
Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Sittard of Heerlen.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Voor het reizen met het ov geldt: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In het openbaar vervoer geldt, ook in het trein vervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reacties

Cookieinstellingen