Nancy Kaufmann lijsttrekker Stadspartij Sittard-Geleen-Born

Foto: inzet - DNF-Style fotografie

Het bestuur van de Stadspartij voor Sittard, Geleen en Born maakte op oudjaarsavond bekend dat Nancy Kaufmann is gekozen tot lijsttrekker van de Stadspartij voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14, 15 en 16 maart 2022.

Nancy, 60 jaar, moeder van zoon, dochter en pleegdochter en gewezen leerkracht, was van 2014 tot 2018 burgerlid en deze raadsperiode vanaf 2018 raadslid. Ze functioneerde de afgelopen twee jaar na toetreding tot de coalitie als fractievoorzitter en is inmiddels meer dan 8 jaar actief voor de Stadspartij

“Het bestuur heeft er vertrouwen in dat Nancy onder haar leiding de Stadspartij naar de top zal brengen. Zij voelt zich betrokken bij de inwoners van Sittard-Geleen en maakt gemakkelijk contact waardoor inwoners zich gehoord voelen en weten dat ze bij haar terecht kunnen. En zeker ook de ondernemers en bedrijven hebben haar aandacht. Ze komt haar beloftes na, zegt eerlijk en duidelijk wat ze vindt en werkt hard om de standpunten van de Stadspartij uit te dragen en waar te maken.”

De Stadspartij is een lokale partij die, in tegenstelling tot landelijke partijen, zich volledig kan inzetten voor de eigen gemeente zonder belemmerd te worden door landelijke partijrichtlijnen. De Stadspartij ziet zichzelf als een verbindende partij die geen onderscheid maakt tussen stadsdelen kernen en wijken. ‘Één voor Sittard Geleen’ is het motto voor de komende verkiezingen. Het partijbestuur geeft aan er vertrouwen in te hebben dat Nancy haar team en kandidaten op de lijst op een succesvolle manier door de verkiezingen weet te loodsen en in staat is de Stadspartij voor Sittard, Geleen en Born te laten groeien.

Reacties

Cookieinstellingen