Krisnachmerrie Kwebbel & Sjnebbel is bijna voorbij

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Geplaagd door de coronamaatregelen werd de kerstvoorstelling De Krisnachmerrie van het duo Kwebbel & Sjnebbel herhaaldelijk uitgesteld.

Toen de reeks voorstellingen in december afgelopen jaar eenmaal op gang was gekomen – met inachtneming van de coronamaatregelen en maximaal 100 bezoekers per voorstelling – was het na 18 december weer even uit met de pret vanwege een hernieuwde lockdown.

Op zaterdag 15 januari opende onder meer de culturele sector bij wijze van protest tegen de aanhoudende lockdown voor een dag zijn deuren en voerden Kwebbel & Sjnebbel drie voorstellingen van De Krisnachmerrie op. En nu de culturele sector weer tot 22:00 uur ’s avonds open mag kunnen ook eindelijk alle mensen die hun kaartje nog niet konden omzetten in een bezoek aan de voorstelling dat alsnog doen, want op zaterdag 29 en zondag 30 januari worden om 14:30 uur en om 19:00 uur de laatste vier voorstellingen gegeven.

De Krisnachmerrie is overigens ook lang na de kerstdagen goed voor de nodige lachsalvo’s en daarmee net als Kwebbel & Sjnebbel zelf nog “neit euver d’n datum haer”.

Let op: ook wie al een entreekaart had voor de afgelaste voorstellingen van 19 december, 29 december of 2 januari worden verzocht om een nieuwe entreekaart te kopen. Het geld voor de oude entreekaart wordt door het Forum teruggestort. En voor wie nog geen kaartje had en nu toch ook wel graag deze voorstelling wil bezoeken: er zijn nog kaarten beschikbaar!

  • Kaarten voor deze laatste vier voorstellingen van De Krisnachmerrie zijn te koop op forumsittard.nl.
Cookieinstellingen