Boukscout brengt roman van Hanneke Goessen uit Geleen uit

Foto: Boekscout

Afgelopen vrijdag is het nieuwe boek ‘Ik, Annemarie – Wat zou je doen, als je zou durven?’ van Hanneke Goessen uit Geleen verschenen.

Deze 236 pagina’s tellende en als paperback uitgevoerde roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over het verhaal

Annemarie is tien jaar samen met haar vriendin Nikki, als ze Nikki betrapt met een ander. Annemarie zet een punt achter de relatie en beseft zich daarna pas hoe ziekelijk deze relatie was. Ze heeft geen idee wie ze eigenlijk is, omdat ze in hun relatie niets anders is geweest dan de slaaf van een narcist. Annemarie bedenkt een lijst met 101 dingen die ze wil gaan doen om zo te ontdekken wie ze nu echt is. Met vallen en opstaan, angsten overwinnen en beste vriend Erik aan haar zij, ontdekt Annemarie het leven. Haar eigen leven! En wat is het leven eigenlijk mooi, als je ervoor open durft te staan.

Over de auteur

Hanneke Goessen (1990) woont met haar vrouw in Zuid-Limburg. Op de basisschool schreef ze al graag korte verhaaltjes en ontstond de droom om later een boeken te schrijven. Hanneke schrijft over wat haar bekend is; door een pestverleden ontwikkelde ze een angststoornis. Hierdoor raakte ze verwikkeld in relaties die niet goed voor haar waren. Na jaren van therapie, coaching, zelfreflectie en lieve familie en vrienden aan haar zijde, deed ze wat Annemarie deed; ze zette zichzelf op nummer 1. Doodeng! Ze ging dingen doen die ze eigenlijk helemaal niet voor mogelijk hield (scheiden, alleen wonen, uitgaan, daten) en ontdekte waar ze eigenlijk toe in staat is en hoe sterk ze is. Inmiddels is Hanneke een sterke vrouw en gelukkig getrouwd met haar vrouw Lieke en hebben ze samen hond Lotje en hamster Louis. Leuk feitje: toen Hanneke dit boek schreef, kende ze Lieke nog niet. Lieke is verpleegkundige, heeft krullen en groene ogen en heeft een wereldreis gemaakt. Annemarie wordt in het boek verliefd op verpleegkundige Mijke, met krullen, groene ogen en die een wereldreis heeft gemaakt, Vooruitziende blik?

Boekgegevens
Titel: Ik, Annemarie – Wat zou je doen, als je zou durven?
Auteur: Hanneke Goessen
ISBN: 9789464503128
Verkoopprijs: € 21,50 (inclusief kosteloze verzending in Nederland en België)

Cookieinstellingen