ChoColata probeert nieuwe zaal Theater Karroessel uit

Foto: ChoColata

Het is u vast niet ontgaan: Theater Karroessel heeft er een nieuwe ‘platte’ zaal bijgekregen. Op zaterdag 5 maart zal ChoColata de nieuwe zaal inwijden met een gratis optreden.

“We willen natuurlijk dat de nieuwe geluidsinstallatie doet wat ‘ie moet doen’. En dat ook het licht goed functioneert. We hebben ChoColata bereid gevonden dat allemaal voor ons uit te testen,” zo laat Theater Karroessel weten.

Officiële opening op 12 maart aanstaande

ChocoLata heeft afgelopen oktober nog in een uitverkocht Theater Karroessel gespeeld. Dus als u er toen niet bij kon zijn, krijgt u nu een tweede kans. De deuren zijn om 19:30 uur open en de avond begint om 20:00 uur!

Een week later, op zaterdag 12 maart, wordt de nieuwe zaal officieel in gebruike genomen met een programma waaraan Raymond Clement, Henk Steijvers, Dan Vanhoudt, de Sanseveria’s en Baroesjko een bijdrage leveren.

ChocoLata

ChocoLata, het lijkt op chocolade en zo klinkt het ook een beetje. Lekker romig, zoet, maar soms ook pittig met een stevig nootje. Luister je naar ChocoLata, dan krijgt je in ieder geval altijd goede zin. En stil blijven zitten is geen optie.

De band maakt covers met een lekker jazzy tintje. Nummers uit begin jaren 20 zoals Night and Day (Cole Porter) en Misty (Eroll Garner), maar ook de wat bekendere popsongs. Van Joe Sample, Hall and Oats tot Bette Midler en Sting. Lekkere uptempo-nummers afgewisseld met een zwoele chachacha of gevoelige ballad. Met één gemene deler: ze zijn allemaal in een ‘ChocoLata-jasje’ gestoken.

Bezetting: drums (Luc Willems), bas (Hans Jonker), piano (Ben Kragting), gitaar (Leo Kruijt), sax en zang (Peter Schols) en zang (Alice Poussart).

Cookieinstellingen