Camerabeelden omgeving Catharinahof Buchten gevraagd

Foto: Anke Hendrix

In het maandagavond op RTL5 uitgezonden programma Opsporing.nl kwam het schietincident dat afgelopen donderdag plaats vond in Buchten aan bod.

Daarbij kwam de 43-jarige in Buchten woonachtige Enver Kolsji uit Servië om het leven.

De politie wil een beeld krijgen van de mensen waarmee het slachtoffer contact had en zoekt mensen die weleens met de man spraken. Ook wil de politie een beeld krijgen van de manier waarop hij zijn geld verdiende.

Kolsji kwam op de bewuste dag tussen twee en drie uur ’s middags thuis, parkeerde zijn Mercedes in de garage bij het appartementencomplex en fietste daarna naar de bakker. Daar rekende hij om 15:53 uur af. Ruim een kwartier later werd hij bij zijn garagebox neergeschoten.

De politie roept mensen in de omgeving van de Catharinahof op om beelden van bewakingscamera’s die tussen 06:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur in de namiddag beschikbaar te stellen voor onderzoek. Wie over dergelijke beelden beschikt wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 09008844.

Eerder verspreidde de politie al een compositietekening van een mogelijke getuige van wat tijdens of voorafgaand aan het incident bij de Catharinahof is voorgevallen.

Cookieinstellingen