Eerste zondag van september kermis en Braderie in Awt Gelaen

Foto: Braderie Awt Gelaen

Hij is dit jaar eindelijk weer terug van weggeweest: de altijd gezellig en drukbezochte Braderie Awt Gelaen.

En ook nog eens op de vertrouwde eerste zondag in september. Plannen om het evenement een week op te schuiven omdat op dezelfde dag in Zandvoort de Formule 1 Grand Prix van Nederland wordt verreden stuitten op weerstand en daarom valt de braderie ook dit jaar weer samen met de kermis, die dan zoals gewoonlijk op het Schuttersplein staat.

Ook kinderen kunnen een verkoopplekje inrichten op de braderie: op het Brouwersplein kunnen ze voor 5 euro een kraam huren. Inschrijven daarvoor kan bij restaurant Bie de Burgemeister (e-mail aan [email protected]).

Op zondag kun je bij café Wilhelmina vanaf 15:00 uur de GP in Zandvoort volgen op een supergroot videoscherm. Roy Moonen verzorgt zang en hosting, Whenever verzorgt de afterparty. Ook bij De Boew kun je tijdens de braderie de GP in Zandvoort volgen. Bovendien is er een optreden van The Spikes. Bij café De Pesch is er vanaf 17:00 uur een optreden van Big Joe.

Tijdens de Braderie is er bij de vele marktkramen natuurlijk van alles te koop. Maar er is ook veel te beleven. Zoals de Eerste Graffiti Battle van Oud-Geleen, waarop graffitispuiters zich van hun beste kant kunnen laten zien (meer informatie via Bert van café Wilhelmina, tel. 0622031241).

Cookieinstellingen