Autoverhuurplatform Oscar breidt uit en opent 5 locaties nabij Sittard-Geleen

Foto: Oscar Autoverhuur

Een auto huren in Sittard-Geleen is nu gemakkelijker dan ooit dankzij de opening van 5 nieuwe locaties in de buurt, waaronder één in Sittard zelf, in de Toyota-garage van Mengelers Automotive Limburg aan de Bergerweg 73.

Deze vestiging is open van maandag tot en met zaterdag tijdens de kantooruren. Met deze nieuwe partner heeft het Deense autoverhuurbedrijf Oscar nu 67 locaties in heel Nederland, en het innovatieve autoverhuurplatform blijft uitbreiden. We vertellen je er hier alles over.

Hoe een auto huren bij Oscar Autoverhuur?

Een auto huren via het autoverhuurplatform Oscar heeft vele voordelen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke website en app kan je snel en efficiënt een auto huren. Bovendien heb je dankzij de lokale vestigingen verspreid over heel Nederland altijd een auto binnen handbereik. Wil je bijvoorbeeld graag een auto huren in Maastricht? Het is heel eenvoudig. Het eerste deel van de huuraanvraag verloopt gewoon via de website. Je duidt de ophaallocatie aan, in dit geval Maastricht, specificeert de huurperiode, vult je persoonlijke gegevens in en kiest een auto. Er zijn allerlei soorten voertuigen beschikbaar op het platform, voor alle behoeften. Van kleine auto’s tot bestelwagens, verhuiswagens en minibussen. De prijzen beginnen vanaf 30 euro per dag en daarin zit standaard een aansprakelijkheidsverzekering, de omzetbelasting en 100 kilometer inbegrepen. Het is ook mogelijk om extra kilometers te sparen voor toekomstige boekingen, als je via de app boekt.

Hoe zit Oscar Autoverhuur in elkaar?

De Deense startup werkt samen met een franchisenetwerk van lokale partners zoals autodealers en/of autohandelaars. Met dit model kunnen ze plaatsen bereiken waar de traditionele verhuurmaatschappijen niet beschikbaar zijn omdat het niet rendabel is. Zo kan je overal in Nederland eenvoudig een auto huren, en niet alleen in de grote steden. Neem een kijkje op de website om de verschillende locaties te ontdekken, samen met de openingsuren, het verhuuraanbod en de bijbehorende prijzen. Wat het bedrijf aan hun franchisenemers aanbiedt is de mogelijkheid om hun ongebruikte voertuigen, die gewoon op een koper wachten, te verhuren. Het is een win-winsituatie: Oscar kan dankzij het franchisenetwerk auto’s aanbieden tegen lage kosten, de autodealers hebben een extra inkomen, en de gebruikers kunnen betaalbare auto’s huren op verschillende plekken in Nederland.

Een bekroonde startup

Het bedrijfsmodel van deze Deense startup won een dubbele prijs. Oscar Autoverhuur won de prijs voor beste e-commerce-startup van de Deense Kamer van Koophandel in 2021 en 2022, waardoor het het eerste bedrijf is dat de prijs twee jaar op rij wint. Sinds de oprichting in 2019 heeft het bedrijf meer vestigingen geopend in Denemarken dan bedrijven als Sixt, Europcar, Hertz en Avis samen. Nu is het bedrijf volop bezig met de uitbreiding in Spanje en Nederland. De gezichten achter het succes van deze startup zijn de Deense broers Dannie en Christian Pallesen. Met Oscar Autoverhuur heeft het duo, na hun succesvolle onderneming Nordic Oil, opnieuw een snelgroeiend en veelbelovend bedrijf in handen met grote mogelijkheden om uit te breiden naar andere landen.

Cookieinstellingen