Tweede editie Fabulous Vintagemarkt op 25 mei

Foto: © Maud van Mulekom

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Centrummanagement Sittard op zaterdag 25 mei de tweede editie van de ‘Fabulous vintagemarkt’.

Het evenement Fabulous staat in het teken van fashion, lifestyle en food. Naast drie professionele fashionshows op zondag 26 mei, vindt op zaterdag 25 mei in Jardin d’Isabelle tussen 12:00 en 17:00 uur weer de Fabulous vintagemarkt plaats. Hier krijgen ondernemers de kans om op een supermooie locatie hun vintage spullen aan te bieden. Dit kan kleding zijn, inclusief designer artikelen, maar ook (kleine) interieuritems of andere vintage accessoires. The Vinyl Twins komen de hele middag leuke plaatjes draaien, er wordt gezorgd voor een lekker hapje en drankje en een gezellig zithoekje, geheel in vintagestijl.

Er zijn nog een paar kraampjes te vergeven voor deze gezellige middag. Deelname aan de Fabulous vintagemarkt kost 25 euro voor de kraamhuur.

Interesse in deelname? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] voor meer informatie. Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 mei. Vermeld bij de aanmelding ook een eventuele Instagram/Facebookpagina.

Kijk voor alle informatie en activiteiten tijdens Fabulous op www.sittardgenietenvoorop.nl.

Cookieinstellingen